Bij een kinderfeest hoort taart

Is uw (klein)kind jarig en wilt u hem verrassen met een taart van de echte bakker? De kindertaarten van Bakkerij Akkermans kunnen in alle smaken en stijlen worden gemaakt. Er wordt rekening gehouden met jongens of meisjes. De versiering op de taart wordt hier speciaal op afgestemd. Voor jongens hebben we een taart met stoere speeltjes of een Bob de Bouwertaart. Voor meisjes taarten leuke “meide-dingetjes” of een prinsessentaart met heuse diadeem en staf.

Cupcakes voor een verjaardagsfeest

Wat dacht u van cupcakes voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Leuk en gezellig gedecoreerd met verschillende decoraties.

Fotoprintaarten en taartenwaaier

Kinderen kunnen ook hun eigen taart komen uitzoeken. In onze winkels hebben we een speciale taartenwaaier liggen met verschillende actuele thema’s. Disneyfiguren, Cars, Winx, Winnie the Poe, Bob de Bouwer en nog veel meer. Wanneer u op zoek bent naar een echt persoonlijke taart kunt u kiezen voor een fotoprinttaart >.

Deze bovenstaande voorbeelden zijn slechts een deel van de mogelijkheden. Kom naar één van onze winkels om de taarten te bekijken of laat u informeren over de andere mogelijkheden. We helpen u graag. Hieronder ziet u een aantal creatieve mogelijkheden voor een kindertaart.

Wilt u een taart of cupcakes bestellen?